Připravujeme pro vás výstavu novinek. Představovat budeme zejména nové vůně značky BRIDGEWATER – After The Rain a On Island Time a značky GREENLEAF – Prosecco Plum a Citron Sol. Taktéž bychom vám rádi nabídli zboží anglických značek Creative Tops a KITCHENCRAFT, novinky anglické značky CANDLELIGHT a bytový textil holandské značky UNIQUE LIVING. Výstava proběhne ve dnech od 15. března do 19. března a dále od 22. března do 26. března, od 9:00 do 17:00 hodin, při zachování aktuálních hygienických pravidel.
Vše si můžete v naší vzorkovně v Josefově Dole 25, PSČ 293 07 u Mladé Boleslavi prohlédnut, objednat a odvézt.

Děkujeme za Váš souhlas se zpracováním osobních údajů

Osobní údaje, které budou zpracovány:

jméno a příjmení, poštovní adresa, emailová adresa, telefonický kontakt.

Účelem zpracování osobních údajů je:

Objednávání a nákup zboží Správce prostřednictvím e-shopu Správce a cestou e-mailu, zasílání obchodních nabídek Správce

Doba zpracování osobních údajů je:

Po dobu trvání obchodního vztahu ve smyslu nákupu zboží od Správce

Osobní údaje mohou být poskytnuty následujícím třetím osobám:

PPL, Česká pošta, popř. jiné zásilkové společnosti

Subjekt údajů prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.*Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje, že:

osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek, důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o objednávání a nákup zboží Správce prostřednictvím e-shopu Správce nebo e-mailových objednávek, dále zasílání obchodních nabídek Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné, při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení, Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám, Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.

Čekejte prosím...

Produkt "{{var product.name}}", byl vložen do košíku.



Pokračovat v nákupu Zobrazit košík & zaplatit

Produkt "{{var product.name}}", byl odebrán z košíku.



Pokračovat v nákupu
Zobrazit košík & zaplatit
Získejte slevu 100 Kč
na první nákup

Slevový kód Vám zašleme obratem na email. Stačí se přihlásit k odběru newsletteru z našeho eshopu. Slevový kód lze uplatnit pouze na objednávky nad 1000 Kč.